Se spala andiva, se curata, se sterge si se taie bucati. Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot semintele si se taie felii. Se spala, se sterg ficat
Se spala andiva, se curata, se sterge si se taie bucati. Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot semintele si se taie felii. Se spala, se sterg ficateii de pui, se taie felii si se presara cu putina faina. Se taie slaninuta in cubulete, se prajeste si se lasa sa se scurga. Se adauga in tigaie 1lingura de unt si se prajesc ficateii cate 2 min. pe fiecare parte. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca mustarul, otetul, sarea, piperul si uleiul. Se taie bagheta in felii care se prajesc in 2 linguri de unt. Se ung feliile de paine cu usturoiul pisat.
Andiva se aranjeaza pe farfurie impreuna cu rosiile, slaninuta si ficatul si se stropesc toate cu sos. Se serveste salata cu feliile de paine.
Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.
Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan