Salata de andive cu carne de pasare

Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele se taie felii groase de 1 cm si se pun peste c

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui fiert
  • 4—5 andive
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lamiie si 1 lingura de smintina

Mod de preparare

Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele se taie felii groase de 1 cm si se pun peste carne.

La fel se procedeaza si cu gogosarul. Amestecul se omogenizeaza si se sareaza, apoi se acopera cu maio-

neza.

Maioneza se pregateste din galbenusul crud, peste care se pune mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul turnat incet.
Salata se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar murat si se serveste imediat.

Este o reteta usoara si la indemana

Alte retete culinarerecomandate

Spanac

Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors