Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte, se scurg de apa. Intr-un castron se pregateste un sos din u
Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte, se scurg de apa.
Intr-un castron se pregateste un sos din ulei cu lamiie sau otet, sare si un praf de piper.
Dupa gust se poate adauga si putin mustar, atunci acesta trebuie frecat la inceput cu uleiul, turnat picatura cu picatura, apoi subtiat cu lamaie sau otet.
Cand sosul este gata, se pune salata, se amesteca cu furculita si lingura de salata.
Salata trebuie pregatita numai cu putin timp inainte de a fi servita, caci daca sta prea mult se vestejeste si pierde din gust.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Drob de ciuperci
Supa de ciuperci
Salata de cartofi cu ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post