Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet ba
Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet balsamic. Daca doriti ceva mai exotic puteti adauga bucati de caracatita trasa in tigaie cu unt si usturoi.
Daca nu sunteti fan al unor astfel de ingrediente puteti sa consumati salata ca atare sau cu fasii de piept de pui la gratar
Se serveste cu crutoane.
Alte retete recomandate:
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala