Salata cu paste si legume

Retete dietetice Este o salata satioasa si sanatoasa!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase
  • castraveti
  • rosii
  • ceapa rosie
  • ardei gras rosu
  • masline negre
  • otet balsamic dupa gust
  • sare roz de Hymalaia
  • cas de vaca ras
  • oregano uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, se pregatesc legumele. Castravetii se curata de coaja si se taie rondele, apoi in doua jumatati. Rosiile se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se taie cubulete mici. Ceapa rosie se taie julienne. Pastele se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine. Intr-un castron mai larg, se pun pastele si legumele taiate. Se adauga sare si otet balsamic dupa gust si se amesteca bine. Se stropesc cu putin ulei de masline. Se decoreaza cu masline negre, oregano si cas ras. Pofta buna!

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor