Salata de zucchini cu emmantaler este absolut delicioasa si hranitoare, iar familia ta o va indragi imediat. Este o salata ce se prepara incredibil de usor, este foarte aspectuoasa si delicioasa.
Salata de zucchini cu emmantaler este absolut delicioasa si hranitoare, iar familia ta o va indragi imediat.
Incepi prepararea prin a taia zucchini-ul in felii subtiri de aproximativ 2 mm, pe care le rumenesti frumos, pe ambele parti, intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine, le condimentezi asa cum iti place si le lasi sa se raceasca pe un prosoap de hartie, pentru a se absorbi uleiul in exces.
Emmantalerul se taie in betisoare de aproximativ 5 cm lungime, rosiile cherry se taie in patru, iar ceapa verde se taie rondele. Ouale le cureti frumos de coaja si le tai in 8 bucatele.
Intr-un castronel adaugi otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si mustarul pentru a pregati sosul pentru salata.
Intr-un bol mare pui feliile de zucchini, betisoarele de cascaval, rosiile cherry, ceapa verde şi maslinele, adaugi sosul si amesteci usor. Daca iti place mancarea mai condimentata, poti sa mai adaugi dupa gust sare, piper sau alte mirodenii.
Delicioasa salata cu emmantaler se pune in farfurii, se orneaza frumos cu bucatelele de ou si frunzele de hasmatuchi si se serveste celor dragi.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post