Se taie varza fideluta, morcovii si castravetii se dau pe razatoarea mare, usturoiul de toaca marunt (in nici un caz nu se zdrobeste in presa). Separa
Se taie varza fideluta, morcovii si castravetii se dau pe razatoarea mare, usturoiul de toaca marunt (in nici un caz nu se zdrobeste in presa). Separat se prepara o marinata din otet (cca 1/2 pahar), zahar si praf de chili sau ardei rosu iute taiat feliute subtiri. Se amesteca bine pina cind se dizolva zaharul. Se toarna peste legume si se pune piper dupa gust. Nu se foloseste deloc sare, intrucit ii schimba total gustul.
Se poate servi dupa cca 1 h, dar este si mai buna a doua zi, dupa ce legumele au absorbit otetul. Are un gust dulce-acrisor, picant.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post