Salata cezar cu creveti

Crevetii decongelati sau proaspeti se curata bine si se oparesc intr-o ceasca de vin alb. Eu pun si o lingura apa de trandafiri care le da un parfum

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g laptuci fragede
  • 400 g creveti proaspeti
  • o lamaie verde
  • o conserva de ansoa in ulei
  • o lingura otet de vin
  • o lingura doua iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • 500 g paste
  • piper
  • ulei de masline
  • crutoane
  • parmezan ras

Mod de preparare

Crevetii decongelati sau proaspeti se curata bine si se oparesc intr-o ceasca de vin alb. Eu pun si o lingura apa de trandafiri care le da un parfum deosebit. Doar cat sa-si schimbe culoarea 5-7 minute. In mixer sau cu mana combin ulei, otet, iaurt, usturoi tocat fin, piper, zeama de lamie, ansoa si o lingura din lichidul in care fierb crevetii.

Fac crutoanele, fie cubulete sau ca varianta crostini la cuptor stropiti cu o lingura de ulei de masline.


Pe foi de laptuci se aseaza crevetii, crutoanele se toarna sosul si rade parmezan.

Reteta Salata cezar cu creveti a fost propusa de peruzele Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu capsuni

Tot alegand la capsuni pentru dulceata,am dat deoparte capsunile mari.Si cum nu le puteam lasa parasite,le-am gasit leac...

Prajitura cu capsuni
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide