Salata calda de fasole

O salata care poate fi servita la cina, cu niste lipii, este cea mai buna. O reteta usoara si perfecta pentru a fi consumata in perioada postului.

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -200 gr fasole fiarta
  • -1 ceapa rosie
  • -3-4 ridichi
  • -1 rosie
  • -1 mana buna de spanac
  • -2 catei usturoi
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura sos de soia
  • -sare
  • -piper
  • -marar verde tocat (daca va place )

Mod de preparare

Fasolea o punem intr-o strecuratoare (daca este fasole din conserva) si o clatim cu apa rece. O lasam sa se scurga bine. Spanacul il spalam bine, frunza cu frunza. Ceapa rosie o taiem cubulete, nu prea mari, dar nici foarte mici. Usturoiul il zdrobim. Rosia o curatam de coaja si o taiem cubulete, poate fi inlocuita cu bulion. Intr-o tigaie, punem uleiul la incins si calim usor ceapa. Cand ceapa este moale, adaugam usturoiul si rosia taiata cubulete. Lasam pana cand rosia incepe sa se inmoaie si sa-si lase zeama, punem sosul de soia, mai adaugam sare (daca mai trebuie ) si piper. Adaugam fasolea scursa si spanacul. Amestecam si lasam pe foc maxim 5 minute, spanacul se va gati usor. Presaram marar verde tocat sau patrunjel. Salata o punem intr-un bol, deasupra asezam ridiche taiata felii subtiri si servim calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce