Prepararea crutoanelor: Taie painea cuburi de 1,5 cm. Piseaza 2 catei de usturoi. Amesteca intr-o farfurie usturoiul, uleiul de masline si cuburile de
Prepararea crutoanelor: Taie painea cuburi de 1,5 cm. Piseaza 2 catei de usturoi. Amesteca intr-o farfurie usturoiul, uleiul de masline si cuburile de paine. Presara cu sare si amesteca pana cand cuburile sunt invelite in sos. Pune-le intr-o tigaie si prajeste-le in cuptorul preincalzit la 350 de grade. Pentru sos: Pune ouale in apa clocotita si ferbe-le 45 de secunde. Scoate-le din apa si lasa-le sa se raceasca. Piseaza usturoiul. Adauga hamsiile sfaramate in prealabil, sau pasta de hamsie, parmezanul ras, sosul Worcestershire, sucul de lamaie, caperele, mustarul si ouale decojite. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. In timp ce amesteci continuu adauga incet uleiul de masline si amesteca pana devine neted. Prepararea salatei: Taie salatele cuburi de 3-5 cm si aseaza-le intr-un bol pentru salata din lemn, sticla sau plastic (sa nu fie din metal). Adauga jumatate din sos si amesteca. Adauga restul sosului, restul de parmezan, crutoanele si amesteca din nou.
Alte retete recomandate:
Salata ciuperci
Salata cruditati
Salata sfecla
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post