Rosii grecesti

Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete. Aveti nevoie de rosii, ceapa, ulei se masline, otet, suc de lamaie si condimente.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosi mari
  • taiate felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • taiata in felii subtiri
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 1/2 lingura otet din vin rosu
  • 1 1/2 lingura suc de lamaie
  • proaspat stors
  • 1 usturoi
  • tocat marunt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita oregano
  • 1/4 lingurita piper

Mod de preparare

Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata. Pentru preparare aranjeaza feliile de rosii si de ceapa intr-un bol.
Combina restul ingredientelor si toarna peste rosii. Lasa la rece 2 ore, amestecand din cand in cand.


Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete.
Sursa acestei retete este blocgul culinar Mitinitta.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors