FOCACCIA UMPLUTA

Mai intai, amesteca mazarea si usturoiul intr-un robot de bucatarie si adauga jumatate din sucul de lamaie si uleiul. Adauga sare si piper dupa gust.

Complexitate
medie

Ingrediente

  • mazare in conserva 400g (scursa si clatita)
  • sucul unei lamai
  • 1 catel usturoi
  • ulei masline 50ml
  • 1 focaccia de 20cm cu rosii uscate
  • rosii deshidratate in ulei scurse 100g
  • masline negre marinate fara samburi 50g
  • frunze de salata verde 30g
  • 1 avocado copt
  • curatat de sambure
  • decojit
  • taiat in bucati
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mai intai, amesteca mazarea si usturoiul intr-un robot de bucatarie si adauga jumatate din sucul de lamaie si uleiul. Adauga sare si piper dupa gust. Taie focaccia in trei straturi orizontale de aceeasi grosime. Intinde amestecul pe primele doua straturi. Acopera stratul de mijloc cu rosii, masline si frunze de salata verde. Amesteca avocado cu restul de suc de lamaie. Adauga sare si piper. Imprastie-le deasupra si suprapune feliile de focaccia.


Raceste cu cel putin 15 minute inainte de servire.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute de curcan cu maioneza

M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca am castigat o masina electrica de tocat Naumann NM300 in urma unui concurs...

Chiftelute de curcan cu maioneza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide