Fasole verde cu maioneza

Fasolea verde cu maioneza poate fi servita ca aperitiv, dar este suficient de satioasa incat sa reprezinte si o masa de sine statatoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • chilli
  • cimbru

Mod de preparare

Fasolea se fierbe pana cand intra furculita in pastai. Se scurge si se lasa la racit.
Din galbenusul de ou si din ulei se face maioneza. In ea se adauga usturoiul tocat fin si condimentele. Cand fasolea e rece se amesteca cu maioneza.


Fasolea verde cu maioneza se orneaza cu marar si se serveste rece.

Reteta de fasole verde cu maioneza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors