Midiile se pun la fiert in apa cu vin. Se adauga ceapa tocata marunt, sare, morcovul taiat cubulete si piperul boabe. Cand midiile se deschis, se sco
Midiile se pun la fiert in apa cu vin. Se adauga ceapa tocata marunt, sare, morcovul taiat cubulete si piperul boabe. Cand midiile se deschis, se scoate carnea si se taie marunt. Cartofii se fierb si ei cubulete mici si se amesteca apoi cu castravetii decojiti si taiati cubulete. Se adauga midiile, maioneza, usturoiul pisat si se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.
Salata se serveste cu lamaie.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor Chiftele
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala