Salata de midii

Midiile se pun la fiert in apa cu vin. Se adauga ceapa tocata marunt, sare, morcovul taiat cubulete si piperul boabe. Cand midiile se deschis, se sco

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar vin
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 castraveti
  • maioneza
  • midii
  • sare
  • piper boabe
  • piper macinat
  • lamaie
  • 1 morcov

Mod de preparare

Midiile se pun la fiert in apa cu vin. Se adauga ceapa tocata marunt, sare, morcovul taiat cubulete si piperul boabe. Cand midiile se deschis, se scoate carnea si se taie marunt. Cartofii se fierb si ei cubulete mici si se amesteca apoi cu castravetii decojiti si taiati cubulete. Se adauga midiile, maioneza, usturoiul pisat si se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.


Salata se serveste cu lamaie.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor Chiftele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala