Salata de macrou sau hering afumat

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja impreuna cu morcovii. mazarea si niste condimente pentru a le da putin gust legumelor.Se cojesc cartofii s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g peste afumat (macrou sau hering)
  • 300 g cartofi potriviti
  • 2-3 morcovi
  • 100 g mazare
  • Maioneza dupa gust
  • Zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • Ceapa taiata julien sau cubulete

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja impreuna cu morcovii. mazarea si niste condimente pentru a le da putin gust legumelor.Se cojesc cartofii si se taie cubulete ca pentru salata. Se amesteca impreuna cu mazarea, ceapa si morcovii tocati. Pestele se dezoseaza usor, se inlatura pielita si se taie cubulete. Se prepara maioneza si se adauga salatei dupa gust. Se pune mustarul, putina zeama de lamaie si vegeta. Se amesteca bine si se mai potriveste de sare daca este cazul.


Se orneaza cu putina maioneza, masline si gogosari ce ii vor da un gust deosebit.

Alte retete recomandate:

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor