Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cind apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecind, pina ce pasta devine potrivit de co
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cind apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecind, pina ce pasta devine potrivit de consistenta.
Se da la o parte, si dupa ce s-a racorit, se freaca, punind pasta de peste, boia pentru culoare, si ulei ca la orice salata.
Se potriveste de acru si de sarat, se adauga ceapa taiata si se aseaza pe o farfurie, punand citeva masline imprejur.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Drob de ciuperci
Supa de mazare boabe cu galuste
Pilaf de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post