Salata de icre cu ceapa si usturoi

Icrele strivite cu furculita se freaca bine cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu piperul si sarea si se incorporeaza treptat uleiul, putin cate pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr icre
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • zeama de la 1 lamaie
  • piper
  • sare
  • 10 masline negre si verzi
  • fara samburi
  • ulei

Mod de preparare

Icrele strivite cu furculita se freaca bine cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu piperul si sarea si se incorporeaza treptat uleiul, putin cate putin. Se adauga la final ceapa si usturoiul tocate marunt si se amesteca bine.


Se servesc pe felii de paine, decorate cu jumatati de masline.

Alte retete:

Piftie de curcan Ciuperci umplute Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tigaie picanta cu piept de pui

Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...

Tigaie picanta cu piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide