Salata de icre cu ceapa si usturoi

Icrele strivite cu furculita se freaca bine cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu piperul si sarea si se incorporeaza treptat uleiul, putin cate pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr icre
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • zeama de la 1 lamaie
  • piper
  • sare
  • 10 masline negre si verzi
  • fara samburi
  • ulei

Mod de preparare

Icrele strivite cu furculita se freaca bine cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu piperul si sarea si se incorporeaza treptat uleiul, putin cate putin. Se adauga la final ceapa si usturoiul tocate marunt si se amesteca bine.


Se servesc pe felii de paine, decorate cu jumatati de masline.

Alte retete:

Piftie de curcan Ciuperci umplute Chiftele

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...

Parteneri
Gustos.RO

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
ReteteCulinare.RO

Prajitura Boema cu crema fina de branzica

Prajitura Boema cu crema fina de branzica