Salata de heringi

Heringii se desareaza, si se curata de oase, se dau prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 heringi desarati
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 1/2 lamaie
  • masline
  • o felie de paine
  • sare

Mod de preparare

Heringii se desareaza, si se curata de oase, se dau prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc.

Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamiie si se amesteca usor, dupa care se adauga ceapa tocata ma-

runt frecata cu sare si spalata in apa rece.

Peste amestec se pune o felie de paine inmuiata in sau in apa rece, dupa care se omogenizeaza cu o lingura de lemn.

Uleiul se adauga treptat si se amesteca intr-un singur sens.

Cand amestecul arata ca o pasta omogena, se pune pe

un platou.
Se garniseste cu jumatati de masline si se lasa la rece inainte de a se servi.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

salata peste,

salata icre,

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu piept de pui

Cu toate ca este prima data cand fac pizza cu piept de pui, ma declar foarte multumita de rezultat!:) Va astept si pe voi, e...

Pizza cu piept de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala