1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi. 2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele su
1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi.
2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele sunt fierte.
3. Se prepara sosul astfel: se amesteca intr-un bol mic pasta harissa si otetul, impreuna cu un strop de condimente. Se adauga treptat uleiul, pana se ingroasa.
4. Se scurg cartofii, se amesteca cu jumatate din cantitatea de sos, si se lasa la racorit.
5. Se desfac bucatile de ton pe straturi si se adauga peste cartofi.
6. Se amesteca cu restul de sos.
Se serveste fiecare portie cu o mana de rucola.
Pofta buna!
Inainte de pranz imi doream sa fac ceva rapid de mancare, cat ai bate din palme. N-aveam, insa, inspiratie deloc...
Macrou fript cu legume in vas ZepterIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala