Salata cu peste la conserva

Se spala salata verde si se toarce bine. Rosiile, mozzarella si branza se taie in forma dorita, apoi se pun peste salata verde. Se adauga si maslinele

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana salata verde(puteti folosi orice soi)
  • 3-4 buc. rosii
  • 300 gr. mozzarella (sau cas de vaca)
  • 300 gr. branza sarata
  • aprox. 170 gr. masline fara sambure
  • 2 conserve de peste in ulei
  • o lingura zeama de lamaie
  • piper

Mod de preparare

Se spala salata verde si se toarce bine. Rosiile, mozzarella si branza se taie in forma dorita, apoi se pun peste salata verde. Se adauga si maslinele stoarse, zeama de lamaie, piperul si pestele cu uleiul din conserve. Se amesteca toate ingredientele si se pun la rece pentru minim jumate de ora.
Se serveste cu cartofi prajiti.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert flan cu lapte condensat, ness si frisca

M-am inspirat de la bucataras Xana.....recunosc ca n-am avut rabdare sa se raceasca bine de tot...nu excelez la capitolul...

Desert flan cu lapte condensat, ness si frisca
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala