Salata cu peste

Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cand sunt gata si se scurg bine. Se pun intr-un castron si se acopera cu sos alb. Sosul alb se pregateste p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g taitei
  • 1 cana de sos alb
  • 200 g peste afumat
  • cateva masline
  • 30 g de unt (o lingura)
  • o cana de lapte
  • 2 linguri de faina
  • sare

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cand sunt gata si se scurg bine.

Se pun intr-un castron si se acopera cu sos alb.

Sosul alb se pregateste pe foc mic din: o lingura de unt, doua linguri de faina, o cana de lapte dulce si zeama de la o lamaie si sare. Cand sosul arata ca o smantana groasa, se pune sarea si piperul dupa gust, se lasa sa se raceasca, dupa care se poate folosi.

Pestele se taie felii subtiri, se pune peste salata, se amesteca usor pana se omogenizeaza totul, dupa care se garniseste salata cu felii de masline si se pune la rece pentru o ora.
Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors