Icrele de crap sunt deasupra celor de stiuca, chiar si a celor negre! Numaidecat asemenea salata trebuie cu randuiala facuta, dupa o vorba inteleapta:
Icrele de crap sunt deasupra celor de stiuca, chiar si a celor negre! Numaidecat asemenea salata trebuie cu randuiala facuta, dupa o vorba inteleapta: sa toarne untdelemnul un chior, sa picure lamaia un zgarcit si sa le bata un nebun!
Este recomandat ca sa se bata intr-un bol nemetalic, cu o lingura din lemn.
Va mai recomand sa tineti cont de vorba inteleapta si sa pregatiti salata din icre de crap, intocmai. Va iesi o salata extraordinara! Cu cat o vei bate mai mult cu atat va iesi mai pufoasa si mai aratoasa! ;) Si daca o asezi apoi intr-o ceapa desfacuta de camasile ei, taiata cu cutitul in zigzag, si o decorezi si cu o frunza de patrunjel ...numai laude vei primi .
Serveste cu niste feliute de paine prajita. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate: