Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar

Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 grame limba de vaca sau muschi de vaca fiert taiat cubulete
  • 8 bucati castravete murat taiati feliute
  • 1 kg de ceapa taiata pestisori
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • curry
  • praf de menta
  • otet de la gogosari
  • 250 ml ulei
  • 3 oua pt maioneza
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri bulion
  • cartofi pt copt la gratar
  • felii de gogosar pt decor

Mod de preparare

Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta. Facem o maioneza din ulei, doua oua fierte si unul crud.In maioneza adaugam mustar si bulion.Amestecam toate ingredientele in care mai adaugam boia dulce , piper, curry si praf de menta si otet de la gogosari. Salata trebuie sa fie foarte picanta.


Salata Vieneza o servim alaturi de cartofi copti la gratar.

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere