Usturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita si branza pana se formeaza un sos P
Usturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita si branza pana se formeaza un sos Pesto. Galbenusul de ou se adauga sosului Pesto, se toarna deasupra vinul spumant si se amesteca bine.
Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.Ridichiile se curata si se taie felii. Salata si laptucii se spala si se scurg. Cepele se curata si se taie felii.
Fileul de porc se taie felii subtiri, se condimenteaza cu piper si se prajesc in untul incins.
Salata, ridichiile si ceapa se aranjeaza pe o farfurie si deasupra se toarna sosul Pesto. Feliile de porc se aranjeaza deasupra, se condimenteaza cu sare si piper si se presara cu cubulete de ardei gras.
Se serveste pe farfurii plate, albe.
Se poate servi cu un pahar de Angelli Rose sau Cuvee Nobiliar sec.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post