Salata de andive cu carne si maioneza

Andivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei smantani mai subtiri. Se am

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 300 gr rasol vita
  • 250 gr maioneza
  • 4 linguri otet
  • apa minerala
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Andivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei smantani mai subtiri. Se amesteca in ea carnea de rasol taiata cubulete foarte mici, dupa care se sasreaza si se adauga piperul. Se toarna amestecul peste frunzele de andive dar nu se amesteca.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors