Pieptul de vitel umplut cu galbiori este o mancare cu carne si ciuperci deosebit de delicioasa si consistenta. Se serveste cald cu cartofi, mamaliguta, etc.
Pieptul de vitel umplut cu galbiori este o mancare cu carne si ciuperci deosebit de delicioasa si consistenta. Pentru aceasta buretii se curata, se spala si se taie marunt, apoi o ceapa fin tocata se caleste intr-o lingura de unt incins. Buretii se calesc impreuna cu ceapa timp de cinci minute, painea se curata de coaja si se taie cubulete, dupa care se caleste in unt. Se scoate umplutura de la carnat, se amesteca cu smantana si ou, apoi se adauga sunca, buretii, painea si patrunjelul tocat. Dupa ce se omogenizeaza, se da gust de sare si piper. Pieptul se bate usor, se condimenteaza, apoi se pune compozitia peste piept, rulam si legam cu ata. Se prajeste in restul de unt, dupa care se incinge cuptorul, iar cele doua cepe se calesc putin in unt si se sting cu vin si supa de carne. Punem in tava ruloul cu ceapa calita, turnam sosul si rozmarinul tocat si dam la cuptor, circa o ora si jumatate la foc iute. Din cand in cand, o intoarcem si o stropim cu sosul din friptura.
Pieptul de vitel umplut cu galbiori se serveste cald cu cartofi, mamaliguta, etc.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post