Salata primavaratica de post

O salata de primavara, usoara si gustoasa.

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 napi
  • 1 cartof dulce
  • 1 gulie
  • 1 morcov
  • un castronel rucola
  • 1 castronel baby spanac
  • 1 legatura ridichi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 1 rodie
  • 1 sfecla
  • 300 g tofu cu chimen
  • 200 g masline
  • 150 g alune prajite si sarate
  • sare
  • ulei de rapita
  • sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Spalam si punem sfecla la copt.

Radem morcovul, cartoful dulce si gulia si tocam ceapa verde, ardeiul,napul si ridichile.

Scoatem semintele de rodie si tocam tofu cubulete.

Dupa ce se racoreste un pic sfecla o curatam. o taiem bucati si o blendam cu ulei de rapita, suc de lamaie si putina sare.

Amestecam toate legumele intrun castron incapator, adaugam sosul de sfecla, apoi tofu, maslinele si alunele.

Potrivim gustul de sare si servim.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb

M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!

Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce