File de somon cu cartofi

O reteta 100% naturala, 100% delicioasa! Usor de facut, alaturi de condimentele Kamis!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • File somon – 2 buc
  • Capere – 1 lingura
  • Baby morcovi – 250 g
  • Rosii cherry – 100 g
  • Ceapa verde- 4 fire
  • Rozmarin proaspat – 2 crengute
  • Rasnita condimente pentru peste Kamis – dupa gust
  • Cartofi albi – 500 g
  • Menta uscata Kamis– 1 lingurita
  • Usturoi granulat Kamis– 1 lingura
  • Parmezan ras – 100 g
  • Ulei de masline – 80 ml
  • Rasnita sare si piper Kamis- dupa gust

Mod de preparare

Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.

Intr-un

castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi.

Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat,

menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de

copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade C pentru 20 minute.

Fileul

de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o

hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele

pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele.

In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si

baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce