Cartofi in 3 culori

Cartofii la cuptor sunt garnitura perfecta. I-am pregatit cu 3 mixuri de condimente de la Kamis si sunt deliciosi.

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Mix condimente cu boia dulce si iute
  • Boia dulce – ½ lingurita
  • Boia iute – ½ lingurita
  • Cartofi albi – 500 g
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Mix condimente cu curry si curcuma
  • Sare – dupa gust
  • Cartofi albi – 500 g
  • Curcuma – ½ lingurita
  • Curry – ½ lingurita
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare – dupa gust
  • Mix condimente cu ierburi de provence
  • Cartofi albi – 500 g
  • Cimbru – ½ lingurita
  • Oregano – ½ lingurita
  • Rozmarin – ½ lingurita
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare cu plante aromatice – dupa gust

Mod de preparare

Imparte cartofii taiati cuburi in 3 castroane. Adauga mai intai uleiul peste fiecare si sarea si amesteca. Apoi adauga fiecare mix de condiment, care datorita uleiului se va lipi de cartofi. Vei obtine 3 castroane de cartofi condimentati bine pe care le pui la cuptor in aceeasi tava, pe hartie de copt.

Coace-i aprox 40 de min la 170 de grade C. Timpul poate oscila un pic in functie de cuptor si cat de mari ai taiat cartofii.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce