Am folosit noodles , un fel de paste de orez putin mai late. Imi plac tare mult pastele din orez pentru ca sunt foarte simplu de gatit . Se pun doar in apa clocotita si se lasa 2-3 minute , se scurg si sunt gata . Sunt mult mai usor digerabile decat pastele din faina de grau si nu contin gluten . Am facut acest fel pentru o cina . In maxim jumate de ora este gata o cina usoara si delicioasa. Dar sa nu lungesc vorba si sa va prezint ingredientele si modul de preparare
Legumele le curatam de coaja si razuim pe razatoarea mica morcovul si zuchini.Apio si ceapa le tocam cu un cutit cat de mici doriti. Punem pe foc intr-o oala 1.5 litri de apa si o lingura de sare . Acoperim cu capacul si lasam sa fiarba . Incingem un wok foarte bine si cu ajutorul unui spray sau cu o pensula ungem fundul wok-ului. Punem ceapa si morcovul , amestecam de cateva ori si apoi adaugam dovlecelul si apio . Dovlecelul va lasa suc si astfel legumele se vor gati bine . Cand fierbe apa punem taitei de orez , amestecam de cateva ori si lasam sa clocoteasca 2 minute. Scurgem si clatim cu apa rece . Peste legumele inmuiate putin punem sare , piper ,pudra de ghimbir si crema de soia . Omogenizam iar apoi adaugam 1 lingurita de busuioc uscat . Turnam totul peste paste si servim presarat deasupra cu patrunjel verde tocat si frunze de busuioc .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post