O supa lejera, perfecta pentru acest inceput de primavara. Ajutorul meu de nadejde a fost si de aceasta data blenderul performant Oster Classic Chrome.
1. Spălăm mazarea proaspătă sub jet de apa rece si o scurgem bine de apa. 2.Leurda o curățam de impuritati si o spălăm bine sub jet de apa rece.O punem la scurs. 3. Cartoful il curatam de coaja si il taiem in cubulete. 4. Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim ceapa tăiată rondele fine. 5. O lăsăm pana se inmoaie si apoi adăugăm mazarea si leurda. 6. Parlim totul 1 minut apoi adaugam cartoful, supa de legume, sare si piper după gust. 7. Acoperit oala cu un capac si lasam sa fiarbă la foc iute până mazarea si cartoful sunt fierte. 8. Oprim focul, luam oala de pe foc si rasturnam totul in blenderul performant Oster Classic Chrome. 9. Punem busuiocul intreg si mixam la viteza mica 1 minut, apoi alte 2 minute la viteza foarte mare. 10. Cand este gata punem supa crema deoparte, la cald.
*Pregătim topping-ul; 1. Punem uleiul de masline intr-o tigaie si il infierbantam. 2. Adaugam crengutele de cimbru, usturoiul ras si roșiile cherry tăiate in sferturi. 3. Condimentam cu sare, piper si lasam tigaia la foc iute pana lichidul scade si rosiile sunt frumos prajite. 4. Scoatem din tigaie crengutele de cimbru, le aruncăm si apoi tragem tigaia deoparte.
*Pregatim supa pentru servire; 1.Turnam supa crema in boluri, farfurii etc...si deasupra punem cate 1-2 linguri topping de rosii. 2. Decoram cu frunze proaspete de busuioc si servim fierbinte alaturi de pâine prajita. Poftă mare va doresc!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post