Supa crema de sfecla rosie cu hrean - pregatita cu blenderul Oster

Intotdeauna am considerat ca sfecla face o pereche minunata impreuna cu hreanul! Se completeaza perfect si se potrivesc atat in preparate reci cat si calde. Ca sa dau o consistenta bogata si interesanta acestei supe, am adaugat si putin orez.

Portii
4
Timp pregatire
600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g sfecla rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pastarnac
  • 50 g orez
  • 300 ml supa de legume
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 200 ml apa
  • crema de hrean

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180 grade Celsius. Spalati sfecla si dati-o la cuptor pentru 40 de minute pana este coapta. Lasati sfecla sa se racoreasca. Intr-o oala incingeti uleiul, adaugati ceapa rosie tocata marunt si caliti 2 minute pana ce se inmoaie. Adaugati pastarnacul tocat cuburi, orezul, dupa care turnati supa de legume si apa. Lasati sa fiarba totul pana ce orezul se inmoaie bine. Curatati sfecla de coaja, tocati in cuburi si puneti in oala peste celelalte ingrediente. Lasati sa fiarba 10 minute. Turnati compozitia in blenderul Oster si pulsati pana ce obtineti o crema fina. Potriviti de sare si piper. Turnati supa in boluri, serviti alaturi de crema de hrean si felii de paine prajita.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors