Pentru iubitorii de conopida aceasta supa crema este perfecta, usturoiul copt dandu-i o savoare aparte.
Legumele se curata, se spala si se taie bucati mici. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa, pastarnacul, telina, si se lasa sa se caleasca cateva minute. Se adauga supa de legume cat sa le acopere si se lasa sa fiarba . Intre timp se pune usturoiul intr-o tava mica, si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 10 - 15 minute. Dupa ce au fiert legumele se transfera in blenderul Oster, se adauga usturoiul copt, sare si piper si se paseaza. Supa se transfera intr-un bol, de decoreaza cu cateva seminte de amaranth si negrilica, se stropeste cu putin ulei de masline si se serveste alaturi de lipii crocante . Pofta buna !
Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce