Supa crema de conopida si usturoi copt - pregatita cu blenderul Oster

Pentru iubitorii de conopida aceasta supa crema este perfecta, usturoiul copt dandu-i o savoare aparte.

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 g conopida
  • * 1 ceapa
  • * 1 pastarnac
  • * 1 bucatica telina
  • * ulei de masline
  • * supa de legume
  • * 2 capatani usturoi copt
  • * sare de mare
  • * piper
  • * amaranth
  • * seminte de negrilica

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie bucati mici. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa, pastarnacul, telina, si se lasa sa se caleasca cateva minute. Se adauga supa de legume cat sa le acopere si se lasa sa fiarba . Intre timp se pune usturoiul intr-o tava mica, si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 10 - 15 minute. Dupa ce au fiert legumele se transfera in blenderul Oster, se adauga usturoiul copt, sare si piper si se paseaza. Supa se transfera intr-un bol, de decoreaza cu cateva seminte de amaranth si negrilica, se stropeste cu putin ulei de masline si se serveste alaturi de lipii crocante . Pofta buna !

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors