Supa crema de ciuperci champignon si hribi - pregatita cu blenderul Oster

O supa satioasa, 100% de post.

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g Ciuperci champignon
  • 100 g Hribi
  • 1 Ceapa alba
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 500 ml apa
  • Cimbru
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

In 100 ml apa clocotita adaugati hribii uscati. Ii lasati 30 de minute la hidratat. Tocati ceapa marunt, la fel si uturoiul. Ciupercile champignon le spalati bine de tot si le taiati feliute. Incingeti uleiul tr-o tigae mare, adaugati ceapa si usturoiul. Cand devin translucide ciupercile taiate feliute si hribii. Atentie apa in care au stat la hidratat nu o aruncati. Cand ciupercile s-au inmuat, adaugati apa de la hribi, apa sau supa de legume, sare si putin cimbru. Lasati sa fiarba la foc mic timp de 20 de minute. Turnati compozitia in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixati bine. Serviti calda supa!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce