Varza a la Viisoara

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza potrivita
  • 2 pungi de soia pestisori
  • 1 ceapa
  • vegeta
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Se taie varza fideluta, se spala bine, se pune la fiert intr o oala, alaturi de soia din 2 pungi. Se lasa la fiert circa 40-50 minute. Separat, intr o cratita, se caleste o ceapa taiata marunt, in 50 ml ulei si, cand varza cu soia sunt fierte, se strecoara, se pun in cratita cu ceapa si se lasa la foc mic, inca 5 minute, adaugandu-se vegeta dupa gust. Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce