V-am mai spus ca laptele de cocos poate inlocui cu succes laptele animal, mai ales in perioada postului, iar in aceasta reteta de taitei de orez cu legume va da mancarii si o aroma orientala, placuta, care te va determina sa repeti reteta.
Puneti taiteii intr-un bol, acoperiti-i cu apa fierbinte si lasati-i 4 minunte sa se inmoaie. Incingeti uleiul intr-un wok sau o tigaie mai mare. Adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul, ghimbirul, coriandru, curcuma si caliti la foc mic 5 minute.
Scurgeti taiteii de orez de apa. Adaugati laptele de cocos in tigaie si concentratul de supa si lasati sa dea in clocot. Dati focul la mic, adaugati varza tocata, fasolea, ciupercile si taiteii scursi. Acoperiti si caliti 5 minute.
Adaugati arahidele si asezonati cu sare si piper dupa gust.
Taiteii cu legume in lapte de cocos se servesc in castroane adanci, calzi.