Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se toaca ceapa si se pune la calit, apoi se adauga ciupercile.
Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se toaca ceapa si se pune la calit cand este aproape gata se adauga ciupercile si nucile tocate marunt din cutit si orezul se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si cimbru.Luam cate o frunza de vita oparita si ii taiem codita si nervurile punem pe mijlocul frunzei o lingura de compozitie si o impaturim.In oala in care le fierbem asezam pe fundul ei cateva frunze de vita si asezam sarmalele de post in cercuri.Apoi adaugam sucul de rosii si acoperim sarmalutele cu apa clocotita,punem peste ele o farfurie mica sa le tina presate si le punem la foc minim aproximativ 90 min.
Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita se servesc alaturi de o mamaliguta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post