sarmale de post

Un deliciu culinar, absolut minunat!

Portii
10
Timp pregatire
90 minute
Timp coacere
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 1 lingura Malai
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o varza murata
  • condimente pentru sarmale
  • 1 morcov
  • 10 g piper macinat
  • 500 g ghebe
  • 300 g orez
  • 10 g tarhon
  • 100 ml ulei
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune cateva minute la undit cu apa cat cuprinde,apoi dam prin masina de carne buretii,ceapa si morcovul si le adaugam peste orez,adaugam uleiul, condimente de sarmale,sare dupa gust, pasta de tomate, malaiul, piperul si tarhonul si omogenizam bine compozitia. Pregatim varza murata,este bine ca varza sa fie dezacrita cu cateva zile inainte de a face sarmalute, asa frunzele se vor fragezi si se vor rula mai usor.

Nu am undit ceapa de aceasta data si gustul este deosebit, asa ca sunt delicioase si pentru cei care nu au voie de prajeala si am facut mamaliguta!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors