Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare.
Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare,vom spala orezul apoi ne apucam de ciuperci si migale.Ciupercile le vom taia cat mai finut iar migdalele le vom da prin masina de tocat,cand am terminat cu toate ingredientele de curatat si spalat,vom pregati o gratita cu cele 3 linguri de ulei si vom cali rand pe rand fiecare ingredient,la care turnam cate putina apa pana se leaga putin apoi amestecam si cu cele 4 linguri de pasta de tomate. Cand compozitia este gata o dam la racit. Ne vom apuca de portionat varza pentru a pregati foile care vom inveli sarmalele si restul ramasa o vom toca fin,vom pune un strat de varza tocata ,cateva mirodeniii,la care vom aduga rand pe rand cate o sarma bine umpluta cu,compozitia rezultata.La sfarsit vom pune si restul de varza tocata la care adaugam condimente si inca 2 linguri de pasta de tomate si vom umple cu apa cratita cat sa o acopere bine.O vom da la focmic si din cand in cand vom incerca cu o furculita sa vedem daca sarmalele de post sau fiert,cand sunt gata se pot servi cu mamaliguta.
Sarmalele cu ciuperci si migdale se servesc cu ardei usturat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post