Pizza de post

Este o reteta proprie pentru post.

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Oregano
  • Faina
  • 25 grame de drojdie
  • Sare dupa gust
  • 2 linguri de zahar
  • 200ml de apa
  • putin ulei de masline
  • Ciuperci champignon
  • Ceapa alba
  • 3 Broccoli
  • Boabe de porumb
  • Mozzarella de post
  • ketchup
  • Ardei gras rosu

Mod de preparare

Pentru aluat: Se adauga drojdie, apa, sare, zahar si oregano intr-un bol si se framanta un aluat de consistenta medie inmuind mainile in ulei de masline. Se lasa la crescut.

Se trag la tigaie ciupercile cu ceapa si se lasa la racit. Se intinde pe tava de pizza un blat peste care intindem cu lingura ketchup.

Adaugam ciupercile, broccoli, boabele de porumb, ardelul, se pune mozzarella si se baga la cuptor pentru cca 20 min la temperatura de 200-210 grade.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce