Paste de spanac cu legume

Pastele de spanac cu legume sunt pur si simplu delicioase. O explozie de culori si arome, o mancare de post delicioasa si usor de preparat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 320g paste de spanac
  • 200g mazare boabe
  • 100g fasole verde
  • 5 rosii cherry
  • 2 dovlecei (zucchini)
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva mica de porumb
  • sare si piper
  • supa de legume
  • 6 frunze de menta

Mod de preparare

Curata dovleceii si morcovul, spala-i si taie-i julien.

Opareste in apa cu sare mazarea si fasolea verde rupta bucati dupa care scurge-le de apa.

Taie si ceapa solzisori, caleste-o in uleiul de masline, adauga legumele si caleste-le la foc mare  cateva minute. Adauga supa de legume, condimenteaza cu sare si piper dupa gust, da focul la mic si fierbe putin legumele.

Intre timp fierbe pastele al dente dupa indicatiile de pe pachet.

Adauga rosiile taiate in doua peste legume dupa ce supa de legume a scazut. Lasa-le pana se inmoaie.

Scurge pastele de apa, adauga-le in tigaia cu legume, adauga frunzele de menta si porumbul si sare si piper dupa gust.


Serveste pastele de spanac cu legume imediat. Poti adauga si bucati de tofu.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors