Legume la cuptor

Este o mancare dietetica, insa totodata foarte gustoasa si sanatoasa

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 brocolli
  • 6 ciupercute
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 andiva
  • 1 ardei rosu
  • Usturoi
  • Ulei de masline
  • Sare

Mod de preparare

Conopida, brocoli si andiva se oparesc si apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Cartofii si morcovii se curata, se taie cuburi mari si se fierb 15 minute .

Dupa ce s-au fiert cartofii si morcovii, se adauga in tava langa celelalte legume.

Se adauga si ardeiul taiat rondele, ciupercutele , ceapa si usturoiul.

Toate se stropesc cu ulei de masline si se introduc la cuptor timp de 15 minute pana ce capata culoare aurie.

Se servesc cu salata verde !!!

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...

Parteneri
Gustos.RO

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
ReteteCulinare.RO

Prajitura Boema cu crema fina de branzica

Prajitura Boema cu crema fina de branzica