Chiftele cu spanac si naut

Dragostea ta pentru silueta

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conserva naut
  • 200 g spanac
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 100 g faina

Mod de preparare

Scurgem nautul de zeama, il trecem pe sub un jet de apa rece.

Il pisam cu blenderul, adaugam spanacul tocat (eu am avut de la congelator), patrunjelul tocat, usturoiul pisat, ceapa data prin razatoare si scursa bine de apa, faina si condimente dupa gust.

Amestecam bine, cu mainele umede formam chiftele, le trecem prin faina si pe prajim in uleiul incalzit sau le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce