Chifetele de post-cartofi si vinete

retete dietetice

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 3-4 linguri faina de grau
  • 1 lingurita sare
  • 4 felii de paine

Mod de preparare

Se curata cartofii. Vinetele se coc la foc iute si se dau prin masina de tocat carne, tot prin masina dam ceapa si usturoiul, adaugam sare, oregano, paine muiata in apa si stoarsa bine, faina de grau, amestecam bine.

Luam cu o lingura compozitie si o asezam in tigaie in ulei incins, apasam usor peste chiftea sa devina plata. Se prajesc la foc iute.

Sa aveti pofta, dragilor!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce