Cannelloni cu legume este o mancare de post delicioasa, deloc greu de preparat. Arata bine, are gust bun, poate fi pregatita cu succes si in zilele in care nu tinem post deoarece este o reteta cu legume foarte sanatoasa.
Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga pastele cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.
Ca sa fie o mancare de post delicioasa presara putin pesmet deasupra cannelloni-urilor inainte sa le dai la cuptor in loc de cascaval.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post