Se intinde peste carnea de miel cam 500 g carne tocata de vita. Se condimententeaza cu sare, piper sau amestec special pentru gratar. Peste carnea toc
Se intinde peste carnea de miel cam 500 g carne tocata de vita. Se condimententeaza cu sare, piper sau amestec special pentru gratar. Peste carnea tocata se adauga felii de branza rocquefort si patrunjel verde. Se ruleaza bucata de carne si se fixeaza cu betisoare de frigarui infipte transversal, dupa care se taie ruladele gourmet de miel portionindu-le in functie de osul ramas la baza ruladei se tuflesc ruladele pe gratarul incins si uns cu ulei de rapita. Se frig ruladele pe o parte si pe alta timp de citeva minute la foc mare si apoi se mai lasa pe gratar 20 de minute la foc mic. Odata cu ruladele gourmet se pot face si cartofi la gratar
Se mananca calde, pot fi insotite de salata sau un sos de fructe. Reteta Rulade gourmet din cotlete de miel a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro Alte retete cu miel gasiti aici: Rulada de miel cu spanac, Friptura de miel coroana, Miel in crusta de mustar
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post