O rulada fara blat copt, usor de preparat !
Se desface compotul si se scurg bine bucatile de ananas. In siropul de compot ramas se insiropeaza fiecare piscot, pe ambele fete si se asaza pe un celofan unul langa altul, pe lugimea piscotului in 2 randuri egale, piscoturile fiind bine alaturate unul de altul. Se da la frigider o ora. Intre timp mixam bine frisca cu lingura de zahar pudra pana se intareste. Jumatate din bucatelele de ananas scurse le punem la fiert cu 50 ml sirop din compot si plicul de tort gelle, amestecand continuu pana la primul clocot cand se da la o parte.
Se scoate folia cu piscoturi de la rece, se unge cu un strat de frisca, iar pe una din latura lunga a blatului se pune un rand de jeleu de ananas, apoi rulam strans cu folia si dam la rece 2 ore sau de preferat de seara pana dimineata.
Se pun bucatile de ciocolata alba impreuna cu o lingura de frisca lichida la bain marie, sa se topeasca, apoi se toarna pe rulada scoasa din frigider si scoasa din folie. Se presara deasupra ciocolatei bucati mici de ananas bine scurs de sirop. Se mai da la rece pana se intareste ciocolata si apoi se poate taia felii.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post