Pulpa de miel cu plante aromatice nu face parte din retetarul familiei, cel putin deocamdata. Ramane sa ne confirme timpul daca rezista destul de mult incat sa devina traditie, sau nu.
• desfaceti pulpa si presarati peste ea sare grunjoasa si piper proaspat zdrobit
• tocati o legatura de patrunjel, una de tarhon, una de leustean si niste marar si presarati-le peste carne
• rulati carnea, strangeti-o bine, legati-o cu ata alimentara si apoi presarati peste ea sare si piper
• puneti pe aragaz vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Digital Saute, adaugati foarte putin ulei si frigeti carnea de jur imprejur, sa se rumeneasca usor
• stingeti cu o cana de vin rosu si lasati sa se evapore alcoolul, apoi adaugati o cana de apa calda, cotoarele lagaturilor de plante aromatice cu care ati umplut pulpa si cativa cartofi noi
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6L Digital Saute si setati pe modul de gatire High si timpul de 6 ore
• pentru a finaliza friptura, incingeti cuptorul la 220⁰C si puneti carnea intr-o tava alaturi de cartofi
• lasati la cuptor pentru 10 minute, cat sa capete o crusta rumena si crocanta
• pentru garnitura, gatiti superficial in tigaie cateva bucati de sparanghel si preparati si un piure de ardei copti: coaceti ardeii pe plita, ii curatati de coaja, seminte si cotor si apoi ii mixati in blender la turatie mare cu putin ulei si zeama de lamaie. Puteti adauga putina sare, apoi dati totul prin sita.
Pofta buna!
Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/04/pulpa-de-miel-cu-plante-aromatice/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post