Mielul cu rozmarin si cimbru este o reteta pentru meniul de Paste. Pentru a prepara aceasta reteta de miel cu rozmarin si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: miel, rozmarin, cimbru, untura, foi de dafin, sare, piper.
Pentru a prepara mielul cu rozmarin trebuie sa ne pregatim din timp ingredientele. Va iesi o friptura de miel delicioasa. Mielul se taie in bucati si se pune intr-un ceaun mare, cu untura, condimente si apa. Se amesteca din cand in cand si se mai adauga cate putina apa. Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe oase si zeama a scazut.Cand s-a racit, se indeparteaza toate oasele. Se pune in vase. Cand s-a intarit, se taie felli.
Se poate servi rece sau cald, cu mamaliga.
Alte retete recomandate:
Mancare de miel cu vin si oregano
Drob de miel in pahar
Drob de miel
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post