Iepuras aperitiv

Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de mesele de sarbatoare. Cel putin micuta mea intra in trepidatie cand vine vorba de pregatiri. Anul acesta am vrut sa ii fac o surpriza.

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 rosii cherry
  • frunze de ceapa verde
  • masline verzi umplute
  • masline negre fara samburi
  • cascaval ras

Mod de preparare

Din foaia de aluat realizezi un iepuras pe care il decorezi.

Dai la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Cand este rumenit frumos presari cascavalul ras si stingi focul.

Il servesti imediat sau il poti lasa pe mai tarziu. Oricum dispare rapid...

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu ciuperci fripte

Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....

Omleta cu ciuperci fripte
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce